Het park

De Bonte Vlucht heeft in 2003 een ware metamorfose ondergaan.

De traditionele camping opnieuw ingericht en veranderd in een charmant, modern bos(recreatie)park.

Het recreatiepark De Bonte Vlucht opgesplitst in 114 kavels. De kavels zijn geschikt voor caravan of chalet.
De infrastructuur biedt riolering, waterleiding, elektra, gas
en telefoon.

Het doel van de verkaveling was de kwaliteit van het park te op een nog hoger plan te brengen.
Eigenaren investeren en waarderen hun plek meer dan in een huursituatie op een traditioneel recreatiepark.
Er wordt meer op lange termijn gedacht. Hierdoor heeft het park de uitstraling gekregen die men voor de verkaveling voor ogen had.

Er is inmiddels een goed functionerende en daadkrachtige Vereniging van Eigenaren ontstaan. Zij biedt bewoners waar nodig de helpende hand en zet een strak en helder beleid uit.

Stel u eens voor: Een buitenverblijf in de bossen op de Veluwe, in eigendom! Een mogelijkheid die in ons land met de dag schaarser wordt. Qua techniek, veiligheid en recreatief gezien ontbreekt het u aan niets op de Bonte Vlucht.
Een unieke tussen Emst en Gortel, direct grenzend aan de kroondomeinen, in een stiltegebied. Heerlijk in de bossen waar veel wild te zien is.

Niet alle kavels zijn aangekocht door de toenmalige huurders. Enkele kavels zijn nog beschikbaar. Dit biedt u de kans tot het aankopen van een kavel in dit unieke bos en heide gebied. Beschikbare kavels zijn allemaal verschillend van afmeting en variėren van 100 m tot 400 m, en liggen verspreid over het bospark. Indien beschikbaar is het ook mogelijk twee aangrenzende kavels aan te kopen.
Uitbreiding is mogelijk door aankoop van 2 aangrenzende kavels.
Kavelprijzen vanaf € 16.000,-.